Delavnice in treningi

Vodenje za dvig organizacijske energije

Dober voditelj ima rad ljudi in se zaveda, da so le ti njegova največja dragocenost in njegova najpomembnejša naloga razvoj ljudi. Če se razvijajo ljudje, raste tudi organizacija

Vodenje pogovora o delovni uspešnosti

Čas tradicionalnih letnih razgovorov je mimo. Nadomešča jih pogovor o delovni uspešnosti (PDU), ki temelji na novih spoznanjih o vodenju in upravljanju delovne uspešnosti.

Učinkovita izraba časa za povečanje uspešnosti in zadovoljstva pri delu

Se tudi vam zdi, da ves čas tekmujete s časom in svojih nalog ne uspete opraviti pravočasno? Naj čas postane vaš prijatelj in zaveznik, delovne naloge pa vir zadovoljstva in uspešnosti.

Timsko delo

Ne finance, ne strategija, ne tehnologija, ampak timsko delo je tisto, ki prinaša organizaciji ultimativno konkurenčno prednost, zato ker je tako močno, toda tudi tako redko.

Razvoj vodstvenih kompetenc

Kompetence nam niso dane enkrat za vselej, treba jih je obnavljati vse življenje. Ste pripravljeni na
nove izzive voditeljstva, vseživljenjsko učenje ter nenehno obnavljanje osebnih kompetenc?

Priprava in vodenje zaposlitvenega razgovora

Osemdeset odstotkov uspeha je že v tem,
da se upaš pokazati!

20 odstotkov pa v dobri pripravi!

Osebna energija in čustveno-inteligentna komunikacija

Ne delo in ne denar, vaša osebna energija je tista, ki določa vašo uspešnost, način sodelovanja z drugimi in zadovoljstvo v življenju

Premagajmo stres na delovnem mestu

Ali veste, da so najuspešnejši tisti,
ki se naučijo obvladovati življenje s čim
manj stresa ter čim več optimizma in ustvarjalnosti.

Pedagoško-andragoško usposabljanje za predavatelje in trenerje

Znanje, ki ga ne podeliš z drugimi,
je kot luč v zaprti posodi, sveti, toda nikomur ne koristi.

E-tečaj: 20 ključev za uspešno timsko delo

Hitro in učinkovito do 20 ključev za uspešno timsko delo.
Prepričajte se sami!

Moderiranje izobraževalnih dogodkov

Moderator je tisti,
ki daje izobraževalnemu dogodku poseben čar.
Velja pravilo,
da dober moderator lahko
reši še tako slab
izobraževalni dogodek.

Medgeneracijsko komuniciranje in sodelovanje pri delu

Na trgu dela nastopa že pet različnih generacij, vse z različnimi vrednotami, različnimi pričakovanji, različnimi komunikacijskimi stili in kar je za vodjo najzahtevnejše, drugačnimi motivacijskimi “zemljevidi”.

Vodenje kadrovskih procesov

Kadrovski procesi so temeljno ogrodje vsake organizacije s pomočjo katerih upravljamo in gospodarimo s človeškim kapitalom kot najpomembnejšim virom konkurenčne prednosti. V veliko organizacijah, zlasti manjših, kadrovskih procesov ne upravlja kadrovska služba, temveč vodje/managerji sami.

Pet ključev odličnega vodenja

»Dober vodja se ne rodi, ampak z leti naredi« (Danijela Brečko)

Naloge in vloge voditeljev 3 tisočletja so: usmerjanje, motiviranje ter razvijanje zaposlenih z namenom doseganja vizije, poslanstva ter ciljev organizacije.

E-tečaj:Premagajmo stres

Danes bolj kot kdajkoli potrebujemo napotke, kako obvladovati in nadzirati neprestane zahteve in obvladati krmilo. Prekinite z nezdravimi vzorci in začnite uživati življenje.
Tečaj predstavlja tehnike za obvladovanje stresa, ki jih lahko uporabite na delovnem mestu, torej daleč stran od telovadnic. Z nakupom postane vaša trajna last in se lahko k njemu vračate kadarkoli potrebujete.

Mentorstvo in medgeneracijsko sodelovanje

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti. (Kitajski pregovor)

Izmenjava znanj, izkušanj, življenjskih načel izjemno bogati tako na osebni kot tudi poslovni ravni. Da vse to zaživi in pridobi na pomenu pa je potrebno poznati nekatere zakonitosti in usmeritv. Dobro premišljen pristop, pravi ljudje in spoštljiv odnos so prava semena za vzklitje rezultatov v najboljše cvetove.

Izzivi srednjih let in učinkovitost pri delu

Študija Univerze v Nottinghamu je pokazaa, da skoraj 40% zaposlenih žensk občuti negativne učinke menopavze na njihovo delovno uspešnost. Delavnica pomaga razumeti, kaj se dogaja z njimi v tem obdobju in jih usposobi, da učinkovito poskrbijo za svoje fizično in duševno zdravje. Poudarek je na pozitivnih spremembah življenjskega sloga. Delavnica je namenjena krepitvi zdravja žensk po 40. letu starosti