PARTNERJI

Poslanstvo Slovenskega coaching združenja je doseganje pozitivnih sprememb pri posamezniku, v organizacijah in družbi ter je ustanovljeno z namenom organiziranja druženja članov, njihovega izobraževanja in usposabljanja za uresničevanje namenov ter ciljev in dejavnosti združenja kot tudi za razvoj in večjo profesionalizacijo coachinga ter izboljšanje ugleda stroke.

Delovanje Združenja je javno in v javnem interesu. Združenje deluje v skladu z načeli prostovoljnosti in brezplačnosti.

DayAct iCoaching  je  globalna platforma namenjena razvoju kulture coachinga v organizaciji. Za razliko od e-coachinga, je iCoaching online rešitev, ki na inovativen način poskrbi za razvoj kulture coaching-a.

Partnerstvo za spremembe je poligon za nove oblike sodelovanja in nove poslovne modele, ki so temelj konkurenčnosti. Krepi medsebojno zaupanje, pomaga premagovati stereotipe in prinaša optimizem. Ustvarjamo program inovativnega sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju, s ciljem izmenjave zaposlenih, prenosa in uporabe dobrih idej, praks in uporabnih rešitev. Vabljeni na spletno stran http://www.partnerstvozaspremembe.si/

Smartarena je napredna platforma, ki vam omogoča enostavno kreiranje in organizacijo e-izobraževanja. Omogoča hiter prenos znanja v vaši organizaciji in je uporabnikom prijazna. Inštitut Sofos na tej platformi objavlja svoje e-tečaje. Oglejte si jih:

  • Premagajmo stres: https://gv.esmartarena.com/catalogue/133/premagajmo-stres-20-domiselnih-nacinov-kako-se-ubraniti-pritiskov
  • 20 ključev za uspešno timsko delo: https://gv.esmartarena.com/catalogue/100/20-kljucev-za-uspesno-timsko-delo