RAZVOJ TALENTOV ZAPOSLENIH

RAZVOJ TALENTOV ZAPOSLENIH

Vsi imamo talente, uspe tistim, ki jih odkrijejo in negujejo!

Odkrivanje talentov

Verjamemo, da ima vsak posameznik in vsaka organizacija svoje talente in potenciale.
Odkrivamo jih s pomočjo profesionalnih orodij ter vam izdelamo celovito analizo kadrovskega potenciala za posameznika, time in celotno organizacijo.

Razvoj talentov

Pripravimo programe razvoja po meri. Razvojne potrebe identificamo v fazi odkrivanja talentov in glede na ugotovljeno oblikujemo vsebino programov. Razvojni programi lahko potekajo skupinsko s pomočjo treningov ali individualno s pomočjo coachinga in mentoriranja.

Zadrževanje talentov

Za vas oblikujemo in implementiramo sisteme za zadrževanje talentov. S temi sistemi ustvarimo kakovostne pogoje za rast učne krivulje organizacije in poskrbimo za dogloročno akumulacijo človeških potencialov za uspešno prihodnost podjetja.

Odlične stranke, s katerimi sodelujemo

Spoznajte naše aktualne projekte

Organizacijska energija. Energijski naboj se odraža skozi stanje organizacijske energije, ki se kaže v moči in zagnanosti, s katero v podjetju oz. organizaciji delujete, v stopnji inovativnosti, intenzivnosti dela, spretnosti prilagajanja spremembam …

V organizaciji obstajajo štiri različne vrste energije v razmerju med njeno kakovostjo in intenzivnostjo. To so: energija produktivnosti, energija udobja, energija razjedanja in energija malodušja.

Z merjenjem organizacijske energije, organizacijam pomagamo prepoznati stanje energije in jo primerno uravnati, še preden se zgodi »energijski mrk«.Organizacijsko energijo smo na nacionalni ravni prvič izmerili leta 2006 in drugič leta 2011. Tretjič pa smo jo izmerili v letu 2016.

DayAct® iCoaching je celovita rešitev za razvoj kulture coachinga

Podjetjem želimo na inovativen in učinkovit način pomagati, da povečajo produktivnost zaposlenih.Zaposlenim želimo pomagati, da uskladijo svoje osebne in karierne cilje, jih uresničijo in gredo po poti samouresničevanja.

DayAct pristop k usposabljanju zaposlenih temelji na iCoachingu. DayAct omogoča, da je vsak od zaposlenih obravnavan skladno z njegovimi interesi, željami in cilji iz vsakdanjega življenja.

Kaj drugi menijo o nas?

Izr.prof.dr. Tadeja Jere Jakulin, Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije,
29 decembra, 2016

Draga Danijela, hvala za tvoja gostujoča predavanja, ki so s praktičnimi primeri iz organizacije prireditev in dogodkov študentom svet prireditev še bolj približali. Vesela sem, da sodelujeva vsako leto in veselim se sodelovanja in srečevanj naprej. Ko združimo moči in znanje lahko ustvarimo veliko lepih trenutkov za nas in za okolje.

dr. Andrej Kohont, predstojnik katedre za razvoj in menedžment organizacij in človeških virov, Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani,
29 decembra, 2016

Inštitut Sofos je gostoval na naši fakulteti s predavanjem »Management kariere«. Študenti so na ta način pridobili veliko aktualnega in uporabnega znanja ter razvili kompetence za vodenje osebne kariere ter svetovanje na področju managementa kariere. Posebej so izpostavili predavateljičino energijo, jasnost in razumljivost predavanja in sposobnost povezovanja teoretičnih izhodišč z aktualnimi izzivi v delovnem okolju.

Saša Mrak, direktorica, IZOR – Inštitut za organizacijske rešitve,
Google inc21 februarja, 2014

Znanje, zagnanost, srčnost, etičnost in zanesljivost so prve besede, s katerimi bi opisala, kaj zaznamuje naše sodelovanje pri različnih projektih. Dolgo poznanstvo in številne skupne poti z dr. Danijelo Brečko že dolgo presegajo klasičen poslovni odnos.

Vera Beškovnik, HR Direktorica za južno in zahodno Evropo, GKN Driveline Evropa,
9 januarja, 2017

Danijelo Brečko poznam že dolga leta, posebej preko organizacije letnih kadrovskih konferenc, pa tudi preko direktnega sodelovanja. Nazadnje je za potrebe naše organizacije izvedla delavnico»How to manage stress on the workplace«  v angleškem jeziku. Prisotnih je bilo 8 direktorjev iz Zahodne in Južne Evrope. Posebej cenim njeno odzivnost in prilagodljivost na naše potrebe. Delavnico je izvedla strokovno in jo je popestrila z zanimivimi in koristnimi vajami.

Zadnje objave

Nekateri najbolj brani prispevki

Treking po Himalaji – 14. del

  • 0 Comments
  • 24 oktobra, 2018
2. maj 2018 KATHMANDU Z NIMO Z Nimo smo bili dogovorjeni ob 10. uri. Želeli smo...

Treking po Himalaji – 13. del

  • 0 Comments
  • 13 oktobra, 2018
1. maj 2018 LUKLA (2840) – KATHMANDU (1400 m) Zbudila sem se že ob 5.30 uri...

Treking po Himalaji – 12. del

  • 0 Comments
  • 1 oktobra, 2018
Piše: Danijela Brečko 30. april 2018 NAMCHE BAZAR (3440) – LUKLA (2840) Zjutraj ob 7.30 smo...

Partnerji