DOGODKI

COACHING KONFERENCA 2019

7. junija 2019

Na Coaching konferenci 2019 se bomo osredotočili na raziskovalne, praktične in teoretične perspektive o načinih evalvacije in vrednotenja učinkov coachinga tako na individualni kot tudi na organizacijski ravni ter izmenjati dobre prakse ustvarjanja rezultatov v coachingu. Prav tako ne bo manjkalo predstavitev novih učinkovitih pristopov v coachingu.

Vabljeni k aktivnemu so-ustvarjanju in obisku konference!

KAKŠEN JE ENERGIJSKI NABOJ VAŠE ORGANIZACIJE?

april – november 2019

Več energije – več talentov! Ste vedeli, da boste talente veliko lažje pridobili in zadržali, če bo v vaši organizaciji vladala prava energija. Ali kot je rekel Goran Dragič: “Evropski prvaki smo postali zato, ker je v našem timu prevladovala zmagovalna energija”. Tudi vas vabimo, da čimprej preverite, kakšna energija prevladuje v vaši organizaciji in poskrbite za zmagovalno in sodelovalno energijo, še preden se vam zgodi energijski mrk.

IZZIVI SREDNJIH LET IN OHRANJANJE POLNE ANGAŽIRANOSTI

2. oktobra 2019

Delavnica je namenjena krepitvi zdravja in polne angažiranosti zaposlenih žensk po 40-tem letu starosti. Interaktivna delavnica podaja smernice in orodja za preprečevanje in obvladovanje težav, povezanih s prehodom v zrelejša leta. Poudarek je na pozitivnih spremembah življenjskega sloga, potrebnih za optimalno delovanje tako v delovnem kot v zasebnem okolju.