DOGODKI

IZZIVI SREDNJIH LET IN OHRANJANJE POLNE ANGAŽIRANOSTI

2. oktobra 2019

Delavnica je namenjena krepitvi zdravja in polne angažiranosti zaposlenih žensk po 40-tem letu starosti.Interaktivna delavnica podaja smernice in orodja za preprečevanje in obvladovanje težav, povezanih s prehodom v zrela leta.
Poudarek je na pozitivnih spremembah življenjskega sloga, potrebnih za optimalno delovanje tako v delovnem kot v zasebnem okolju.

Več energije – več talentov! Ste vedeli, da boste talente veliko lažje pridobili in zadržali, če bo v vaši organizaciji vladala prava energija. Ali kot je rekel Goran Dragič: “Evropski prvaki smo postali zato, ker je v našem timu prevladovala zmagovalna energija”. Tudi vas vabimo, da čimprej preverite, kakšna energija prevladuje v vaši organizaciji in poskrbite za zmagovalno in sodelovalno energijo, še preden se vam zgodi energijski mrk.

Sofos je strokovni partner projekta Delove podjetniške zvezde, kjer želimo pomagati podjetniškim zvezdam razvijati potenciale in talente ter jim nuditi know-how za ustvarjanje in zadrževanje produktivne organizacijske energije med zaposlenimi in jim tako omogočati kakovostno in trajnostno rast.