DOGODKI

Januar 2019

IZZIVI SREDNJIH LET IN OHRANJANJE VITALNE ENERGIJE

17. januarja 2019

Delavnica je namenjena krepitvi zdravja, ohranjanju vitalne energije in delovne učinkovitosti žensk po 40-tem letu starosti. Z uporabo celovitega pristopa želimo zmanjšati negativne učinke menopavznih težav na delovno uspešnost in zadovoljstvo zaposlenih žensk.Poudarek je na pozitivnih spremembah življenjskega sloga in prevzemanju odgovornosti za lastno zdravje, potrebno za optimalno delovanje tako v delovnem kot v zasebnem okolju.

Več energije – več talentov! Ste vedeli, da boste talente veliko lažje pridobili in zadržali, če bo v vaši organizaciji vladala prava energija. Ali kot je rekel Goran Dragič: “Evropski prvaki smo postali zato, ker je v našem timu prevladovala zmagovalna energija”. Tudi vas vabimo, da čimprej preverite, kakšna energija prevladuje v vaši organizaciji in poskrbite za zmagovalno in sodelovalno energijo, še preden se vam zgodi energijski mrk.

Sofos je strokovni partner projekta Delove podjetniške zvezde, kjer želimo pomagati podjetniškim zvezdam razvijati potenciale in talente ter jim nuditi know-how za ustvarjanje in zadrževanje produktivne organizacijske energije med zaposlenimi in jim tako omogočati kakovostno in trajnostno rast.