Sofos
Storitve / Upravljanje osebne energije

Upravljanje osebne energije

Namen in cilji usposabljanja

Preobremenitve na delu, doma, težnja po tem, da moramo z manj narediti več, pričakovanja, da smo vedno dosegljivi… zahteva veliko naše energije. Naša osebna energija pa ni neomejena. Večina ljudi redko resno razmišlja o upravljanju z lastno energijo. Koliko bolj produktivni in učinkoviti bi lahko postali, če bi se naučili novih veščin upravljanja z energijo? Energija je naš najdragocenejši vir.Energijo potrebujemo za vse, kar počnemo in če nimamo energije, ne moremo dosegati vrhunskih rezultatov.Skupna lastnost uspešnih ljudi, ne glede na področje s katerim se ukvarjajo je, da izjemno dobro načrtujejo…

Skupna lastnost uspešnih ljudi, ne glede na področje s katerim se ukvarjajo je,  da izjemno dobro načrtujejo, kako bodo porabili svojo energijo. Ne čas, ne denar, najpomembnejši vir v VUCA prihodnosti je vaša osebna energija.  Ne glede na to, kaj naredite, čas teče progresivno. Energijo pa lahko nadizrate, upravljate in obnavljate.

Na delavnici boste osvojili izbrane tehnike za upravljanje osebne energije z namenom doseganja boljše učinkovitosti in osebnega zadovoljstva. Na naloge in sezname opravil boste pogledali skozi energijska očala. Vaš delovnik bo tako postal veliko bolj vznemilrjiv in izpopolnjen. Spoznali boste tudi kako obnavljati in krepiti osebno energijo.   

Z boljšim upravljanjem osebne energije, boste postali bolj učinkoviti, boljše boste reševali probleme in nudili več zadovoljstva ljudem okrog sebe.

Znanja in kompetence

Znanja: psihologija, organizacija dela, osebna rast

Kompetence: upravljanje osebne energije, , čustvena inteligentnost, socialna inteligentnost, razvojna miselnost

Cilji usposabljanja

Po končanem usposabljanju boste :

  • znali upravljati z osebno energijo in ne samo s časom;
  • znali kar najbolje preplesti delovne naloge z zalogami vaše energije
  • ozavestili, kako deluje vaša telesna ura  in kakšen vpliv ima na tok energije
  • upravljali štiri temeljne vire obnavljanja vaše osebne energije
  • uporabljali najnovejša orodja za upravljanje osebne energije, zdravja in zadovoljstva v življenju,
  • znali dolgoročno skrbeti za dvig vaše osebne energije.

Za nadaljni razvoj in nadgradnjo priporočamo še